Ethereum pyrkii saamaan vauhtia 8 170 ETH-vaihtotalletuksen jälkeen

Ethereum kohtasi eilen voimakkaan myynnin, joka pyyhkäisi kaikki voitot, jotka olivat syntyneet sen viimeaikaisen nousun takia kohti 400 dollaria.

Tämä ralli oli merkki voimasta sen jälkeen, kun ETH oli pitkään nähnyt kaupankäynnin sivuttain samalla kun Bitcoin Evolution nousi. 400 dollarin ylityksellä oli myös jonkin verran teknistä merkitystä, mutta hylkääminen pyyhkäisi kaikki nousevat merkit.

Vahvan myyntitapahtuman takana sen jälkeen, kun se ylitti 400 dollaria, oli todennäköisesti kaksi ensisijaista tekijää, mukaan lukien Bitcoinin hylkäys 13 800 dollarilla sekä valtava ETH: n virtaus salausvaihtoon, joka näyttää olevan nopeasti myyty.

Erään analyyttisen alustan mukaan yhteensä 8170 Ethereumia siirrettiin pörsseihin, mikä on myynnin todennäköinen sysäys.

Tästä huolimatta salauksen ostajat pystyivät vastaanottamaan suurimman osan näistä tilauksista ja ovat sen jälkeen antaneet sen vakiintua yli 380 dollarin.

Mahdolliset uudet niin kutsuttujen „valaiden“ suuret myyntitilaukset voivat rikkoa tämän tuen ja aiheuttaa sen hinnan kelautumisen huomattavasti tulevina päivinä ja viikkoina.

Ethereum kohtaa synkän hylkäämisen viimeisimmän ralliyrityksen jälkeen

Kirjoitushetkellä Ethereum kävi kauppaa vajaalla 3 prosentilla nykyisellä hinnalla 386 dollaria. Tämä on noin missä se on käynyt kauppaa viime päivinä ja viikkoina.

Eilen ostajat yrittivät saada aikaan rallin, kun he lähettivät hintansa yli 400 dollarin, mutta tämä liike oli uskomattoman ohikiitävä ja sitä seurasi voimakas haittapuoli.

Tämä lasku tapahtui samanaikaisesti Bitcoinin nähdyn kanssa, kun kryptovaluutta-vertailuarvo laski 13 800 dollarista 13 300 dollarin alimpaan tasoon ennen kuin se palautui hieman.

Suuret valaat poistuvat ETH-asemista, katalysoivat laskusuuntausta

Bitcoinin lasku ei näytä olevan ainoa asia, joka herätti tämän viimeisimmän Ethereumin myyntitapahtuman, sillä yksi analyysiyritys selitti, että valaat siirtivät 8170 ETH: ta pörssiin juuri ennen myynti tapahtui.

Tämä osoittaa, että heidän myyntitilauksensa ovat saaneet aikaan siirtymisen takaisin alle 400 dollarin.

„ETH Exchange Inflow Mean for all exchange for 81,170 ennen pudotusta … Vaikuttaa siltä, että valaat tallettivat ETH: n pörssiin myymään joitain kolikoita. Keskimääräinen talletusten määrä saavutti 8 170 ETH: ta estoaikakehyksessä. „

Ellei toista suurten myyntipuolen painetta tule, on kohtuullinen mahdollisuus, että se palauttaa vauhdinsa ja työntyy korkeammalle lähitulevaisuudessa, koska se on ilmaissut joitain hienovaraisia voiman merkkejä Bitcoinia vastaan.