Krypto, gull, aksjer og oljemarkedsoversikt

Cryptocururrency startet måneden med en bevegelse som best vil kunne beskrives som stabil etter å ha kommet inn i juli på baksiden av et volatilt marked. I og med at økonomien fremdeles prøver å komme til orde med koronaviruspandemiens biteeffekter, har de forskjellige digitale eiendelene i markedet, så vel som edle metaller, samlet store overskudd. Alt fra Bitcoin Profit til andre digitale digitale eiendeler, tok bull run over hele kryptomarkedet. For tiden handler ledende crypto Bitcoin komfortabelt over $ 11.000-regionen, og den ser på $ 12.000-prislappen, til $ 10.500-regionen det handlet forrige måned.

Bitcoin er ikke den eneste digitale eiendelen som fikk løft denne måneden, ettersom Ethereum og XRP også økte betydelig. For tiden har kryptobransjens marked hatt markedsverdien til å vokse over $ 350 milliarder dollar sammenlignet med forrige måned $ 270 – $ 300 milliarder rekkevidde. Siden markedet er vitne til fruktbare belønninger, har eksperter vært raske med å advare om at markedet snart kan trekke seg når bjørnene tar over.

Kryptomarkedet og dets aktivering på 350 milliarder dollar

Med den nåværende verdensøkonomien, spesielt med økningen i coronavirus-infeksjonene, hadde økonomien beveget seg i et enormt sakte tempo sammenlignet med når ting fortsatt var normalt. Når ting går tilbake til en antatt norm, har digitale og tradisjonelle eiendeler som aksjer og edle metaller vært vitne til mer tilstrømning av kontante investeringer. Ved utgangen av juli, hele krypto markedsverdi passert $ 300 milliarder, og fortsatte å blåse opp uten noen tegn til å stoppe. Ledende i pakken er flaggskipet cryptocurrency, Bitcoin, som har klatret over toppen for å holde seg over $ 11.000-merket.

Siden 21. juli hadde Bitcoin gått fra å handle på $ 9.200 til en salgspris på $ 11 850 på dette tidspunktet, dette er en økning på over 28%. I samme periode var Ethereum vitne til et enda større løp og økte med 68%.

Alts presset handlingen da Bitcoin dominans falt fra 64,7% 1. juli til 62% 31. juli. For øyeblikket er Bitcoin dominans knapt over 60%.

For tiden leder Bitcoin fremdeles flokken når det gjelder markedsverdier etter å ha lagt ut et markedskapital på 218 milliarder dollar. Til sammenligning kommer Ethereum på andreplass med en bred margin med en takavlesning på 44,5 milliarder dollar. Med det siste løpet tok XRP 3. plassering i listene fra Tether.

Gullmarkedet berører hele tiden høyt

Gullmarkedet var vitne til en av de mest betydningsfulle prisstigningene da den brøt prislappen på $ 2000 for første gang noensinne. Som i skrivende stund er gull oppe med 35% året før, og desemberkontraktene skifter hånden til $ 2.078, som er $ 100 mer enn den forrige høye rekorden hele tiden fra 2011. Analytikere og eksperter forventer at gull vil fortsette å handle godt over $ 2000-regionen per unse.

Store aktørmarkeder er vitne til små økninger

Som et resultat av den nedbrytningen som ble praktisert i et forsøk på å dempe smittefrekvensen til coronavirus-pandemien, led de amerikanske storspillspillerne betydelig i aksjemarkedet. Nå har det blitt enklere nedbrytning og regjeringer som pumper likviditet i markedene, har store indekser satt nye høydepunkter gjennom tidene etter at “Coronavirus sell-off” den 12. mars oversatt til en korreksjon på 30% – 40%.

Råolje ser ut til å være den største taperen av gjengen, men med tanke på det faktum at det for bare tre og en halv måned siden handlet på negativt territorium, er det en overraskelse å se den stenge i dag på en 5-måneders høyde. Råolje er ned 31% hittil i år.